Parijs-Roubaix

Parijs-Roubaix voor de beloften is een koers van 189,3 kilometer met de bekende kasseistroken. Mike Teunissen won de wedstrijd en voerde een serieus nummer op. Veel respect voor zijn prestatie.

Ik zat niet mee in de vroege vlucht en dat was een bewuste beslissing die ik voor de koers nam. Op de dag van de wedstrijd hield ik me daar ook aan. Vaak betekent meegaan in de vlucht niet de juiste keuze maar eens in de zoveel jaar is dat dus andersom. 

Ik viel op de strook St Piton en ging even verder nog een keer onderuit, onderuit gereden door een fiets zonder renner. De renner viel en zijn fiets schoof door en daardoor viel ik. Twee keer vallen dus en daarom serieus afgezien om terug te komen. 

In de finale kwam ik een elitegroep terecht achter de vroege vlucht. Op de piste ben ik nogmaals gevallen door een onoplettende seingever en een onoplettende renner. We wilden net gaan sprinten voor de elfde plaats. Hij reed tegen me aan en daarom kon ik niet sprinten en werd ik uiteindelijk 37e. Er zat echter meer in. 

De volledige uitslag vindt je hier