Het seizoen komt eraan!

Het is bijna zover. Het seizoen 2014 staat voor de deur. De laatste update is alweer en tijdje geleden maar ondertussen is er natuurlijk flink getraind op Mallorca. Met de feestdagen was ik thuis en na een korte ziekteperiode heb ik van 15 tot 26 januari weer op Mallorca getraind. Het eiland voelt inmiddels eerder als thuiskomen.

Na een week in België vertrok ik gisteren naar Spanje maar deze keer naar Benicassim, iets ten noorden van Valencia. Het weer is hier perfect en er worden goede trainingen afgewerkt door de Lotto-Belisol beloftenploeg.

De eerste dag met onze nieuwe ploegleider Danny Schets was een training van vier uur met daarin enkele sprintjes. We hebben ook een tien-minuten-test gedaan en die was opnieuw prima.

Mijn koersprogramma voor dit seizoen wordt snel bekend gemaakt op mijn nieuwe website. Deze wordt nu gebouwd en ik kan niet wachten om de site aan jullie te onthullen.

Tot gauw!

Groet,

Jef