GP isbergues / Omloop van het houtland / Languedoc / Munsterland Giro

 

Zowel in de GP Isbergues als in de omloop van het houtland voelde ik dat er verbetering was in de conditie. Me moeien in het wedstrijdverhaal was nog niet aan de orde, maar in de omloop van het houtland kon ik toch in de finale enkele keren meespringen in een klein groepje. Welliswaar nooit in betekenisvolle pogingen.

 

Na de omloop van het houtland kreeg ik opniuwe een infectie op mijn luchtwegen, waardoor ik in de tour de languedoc er erg vroeg de brui aan moest geven.

 

In de munsterland giro wist ik tot op 15km van de meet uitstekend werk te doen voor de ploeg, waarna ik uit het peleton moest lossen en op een rustig tempo de wedstrijd beindigde.

 

Er zijn de laatste weken veel veranderingen gebeurd in mijn programma, maar normaal gezien rij ik komende donderdag tussen Parijs en Bourge men laatste wedstrrijd van het seizoen.

 

Jef