Tour of Turkey / Stage / Programma

 

Zowat elke rit in de ronde van Turkije kende hetzelfde (klassieke) verloop. Een vroege onsnapping die onder controle werd gehouden door het peleton waarna er in de finale onder de toppers werd uitgemaakt wie er met de zegebloemen naar huis (of in dit geval naar het hotel) mocht gaan.

Alle samenvattingen zijn te vinden via deze link. Ook de samenvatting van de 5e rit waarin in op een 50-tal km van de meet probeerde een aanval op te zetten nadat de vroege vlucht terug ingerekend was.

Na de 7e rit werd ik echter ziek. Na een hele nacht overgeven, besliste ik in samenspraak met de dokter om niet van start te gaan in de laatste rit. 

 

Na de ronde van turkije bleef ik niet bij de pakken zitten. Maandag aangekomen in België en woensdag was ik al terug vertrokken voor een korte stage in het italiaanse villar perosa. Deze streek is ideaal voor zowel vlakke trainingen over de uitgestrekte povlakte, als zware trainingen in de bergen.

 

Wanneer ik terugkom zal ik op 17-05 de gp criquielion (1.2) betwisten. Wat daarna volgt is te vinden via het tabblad programma.

 

Groetjes,

 

Jef