Ronde Van Oost-vlaanderen

proloog: Ik eindigde op 24 seconden van de winnaar op de 40ste plaats

Rit 1: Ik mengde me verschillende keren in de debatten en geraakte op 15km van de aankomst voorop met Moreno De Pauw. We werden even later terug ingelopen en ik eindigde in de buik van het peleton.

Rit 2: We gingen naar de meet met een groep van 23. Ik werd 11e in de sprint en schoof daardoor op naar een 18e plaats in het klassement.

Rit 3: Opnieuw trek ik verschillende keren ten aanval. Mijn laatste uitval lijkt succesvol te gaan worden. Met 8 renners rijden we voorop tot op 2km van de meet. Ik probeer nog even alleen, maar word opnieuw ingelopen en eindig op die manier in het peleton.

Rit 4: In de slotrit zijn er opnieuw tal van ontsnappingspogingen. Op 45km van de aankomst geraak ik opnieuw met 6 renners voorop. We nemen al snel een halve minuut en het lijkt de goede vlucht te gaan worden. We worden echter even later terug ingerekend. Diep in de finale ga ik samen met 3 andere ploegmaats aan de haal. Ik rij me leeg om bij de 2 koploper te geraken, maar dit lukt niet. Mijn 2 ploegmaats blijven voorop, ik eindig in het peleton.

Volgende week start ik in het BK in Lommel en op 1 september start ik in de ronde van midden-nederland in Utrecht.

Groetjes,

Jef